Portfolio About Contact Us     973-295-6963

Van Doren Corner Lot Expansion

Overview: The client needed a functional garage with better access and connection to the rest of the house.

Challenge: The current house suffered from too many modifications and the old garage with the master bedroom above it did not provide the best functional use of space. In fact, there was a lot of unused transient space.

Solution: Our redesign made prime use of the existing transient space. We repurposed the existing garage, expanding the family room, and added a new garage with a deck above it. The kitchen was redesigned to connect to both the new enlarged family room and to the new exterior deck. The outcome was a house with a new look and feel and increased functionality.

Van Doren Corner Lot Expansion Van Doren Corner Lot Expansion
Van Doren Corner Lot Expansion Van Doren Corner Lot Expansion Van Doren Corner Lot Expansion Van Doren Corner Lot Expansion Van Doren Corner Lot Expansion
Janet B. Siegel
Architecture
Madison, New Jersey
website design & hosting by sbsnet.com